淫定鹹濕?陳瀅自爆睇蔣家旻裙底 搞埋陳曉華辣手摧花

淫定鹹濕?陳瀅自爆睇蔣家旻裙底 搞埋陳曉華辣手摧花藝人陳瀅與周嘉洛今日(14日)為劇集《痞子殿下》宣傳,正在拍攝《美麗戰場》的陳瀅姍姍來遲,活動尾聲才現身,陳瀅指大家很有團隊精神,由於同劇的JW(王灝兒)正在拍攝《聲夢傳奇2》未能到場,所以她一定出席撐場。講到收視,兩人均大感滿意,並收到不少鼓勵及正面留言,陳瀅說:「好多人話套劇令人好輕鬆同有番追劇嘅感覺。」之前劇中演員進行直播要求觀眾留下負面評價,陳瀅笑言JW覺得留言未夠刻薄,嘉洛說:「有網民話我個人唔得,因為呢個好主觀,每個人觀點唔一樣,我唔覺得係刻薄。」陳瀅稱網民指其角色好淫,但她強調角色是鹹濕而非淫:「因為我女大將軍,即係男人鍾意睇女人咁,所以見到朱敏瀚會流口水。(你本身係鹹濕定淫?)我本身係鍾意睇女仔,拍《美麗戰場》時我成日睇蔣家旻裙底,又會搞陳曉華。」嘉洛笑問這是否她近年沒有拍拖的原因,陳瀅即時澄清自己沒有改變,仍是喜歡異性。劇集主題曲由嘉洛主唱,問他是否想進軍樂壇?他自嘲:「好慶幸,我哋套劇內容好豐富,首主題曲唔係集集都播,有人問過JW覺得我唱成點,佢叫我集中演戲好啲。」另外,早前劇集播出一幕比武招親中,講述參賽者被從天而降的巨物擊中,與MIRROR墜屏意外相似,被指是神預言,陳瀅指沒有可能,因為已是年多前拍攝,又指當時拍攝辛苦,至於有觀眾表示看到後感不安,嘉洛坦言:「好不幸地發生咗件不幸事,但我哋套劇當然唔係嗰個方向,只係純粹巧合,我知道嗰段時間大家都唔開心,套劇出街都係想令大家開心,希望觀眾睇嘅時候唔好將唔開心嘅事掛鈎。」陳瀅同周嘉洛主演新劇有好收視,難怪咁開心!大合照~陳瀅到底係淫定鹹濕?幾時先有拖拍?陈滢


Leave a Reply

Your email address will not be published.