陳曉東搭港鐵搵演唱會海報打卡:多咗好多條線唔識搭

陳曉東搭港鐵搵演唱會海報打卡:多咗好多條線唔識搭歌手陳曉東(東東)與音樂人伍仲衡下午(22日)到港台為節目擔任嘉賓,伍仲衡憶述當年自己第一隻寫給歌手的作品,就是陳曉東唱的《愛你(躲你)》,他還指當年經過時裝店聽到正播放《愛》時開心得要聽完整首歌才離開。陳曉東到港台為節目擔任嘉賓。歌手陳曉東與音樂人伍仲衡。兩人即將合作開戶外音樂會,問到籌備進度?東東説:「約緊服裝師俾衫我試,另外度緊想做多啲互動環節,但未知批唔批,嚟緊10月會開始收埋自己,搵健身教練操下。(秘密練兵到時騷肌?)今次返嚟見咗好多朋友,食咗好多餐飯,最主要想減吓體脂,我依家開始唔食澱粉質,朋友請我食飯我都係食菜食沙律,所以請我食飯好經濟,哈哈!」他又指知道演唱會於港鐵及巴士車身落廣告,日前特意乘搭港鐵及尋找印有廣告巴士打卡:「好耐冇搭過地鐵,多咗好多條線,唔識搭,哈哈。」伍仲衡憶述第一隻寫給歌手的作品,就是陳曉東唱的《愛你(躲你)》。陳曉東開戶外音樂會。陈晓东


Leave a Reply

Your email address will not be published.