鄭伊健自嘲唔識浪漫 扮失憶忘記向太太唱冧歌

鄭伊健自嘲唔識浪漫 扮失憶忘記向太太唱冧歌正在紅館開騷的鄭伊健今日(24日)到尖沙咀出席慈善活動,打破藝人開騷要閉關的慣例,伊健在紅館共開9場演唱會,還有剩餘4場,直言好攰,今晚也要開騷,他稱此活動因為疫情3年來沒有舉行,笑言紅館距離好近,故可以過來出席,對於司儀谷德昭爆伊健私下經常捐錢做慈善?他說:「做開就做,好多藝人都有幫。」已開了5場演唱會,餘下4場,不敢言攰,他說:「因為未完騷,好開心個反應,會儲能量完成,唔敢諗去旅行住,否則就無心機工作。(老婆蒙嘉慧專登由日本返港睇騷?)應該啦!呢幾年有佢喺我身邊,因為我唔識安排其他嘢,由佢幫我,又陪爸爸睇騷,都係靠佢。」問到他在演唱會上向太太唱冧歌,伊健即扮失憶:「唔記得咗囉!唔係老婆扭計要唱,演唱會咁開心,喺Encore時自肥吓,可以做自己想做嘅事。(私下有冇唱冧歌?)唔好講啦!平時都少唱歌少打機。」笑言是不懂浪漫的人,但與老婆相處這麽多年好開心。完成演唱會之後,他計劃打機、飲啤酒、約朋友食飯和燒嘢食慶功,表示想去郊外燒烤:「自己後花園燒烤不是那回事,我想用燒烤叉叉雞翼。」鄭伊健開騷前嚟出活動。鄭伊健自嘲唔識浪漫。鄭伊健扮失憶忘記向太太唱冧歌。郑伊健

Leave a Reply

Your email address will not be published.