黃嘉樂夫妻檔搵銀 望明年生兔B帶旺自己

黃嘉樂夫妻檔搵銀 望明年生兔B帶旺自己藝人黃嘉樂與攝影師太太Samantha於今年8月拉埋天窗,2人今日(28日)恩愛現身活動,問到有否好消息宣布?嘉樂表示:「養小朋友要用好多錢,我要努力工作,生BB睇太太意見。」Samantha指最近工作繁忙,要待農曆新年後才有時間,叫老公約她,她會全力配合:「佢又迷信呢!」嘉樂指明年兔年,兔BB跟自己的生肖正好相配。另外,嘉樂透露有意稍後跟太太到土耳其補度蜜月兼補影婚紗相:「如果唔係疫情,我哋結婚前已經去咗土耳其影婚照,所以點都想去當地影一次相。」Samantha稱為影婚照要保持身形很辛苦,笑言若期間有孕令身材走樣,惟有留到結婚5周年才補拍,提到好友馬國明明年結婚,Samantha揚言可以不收錢為他們影婚紗相,嘉樂笑謂:「我可以Sell佢哋去土耳其影相,請埋我同太太去,我哋就去補度蜜月。」黃嘉樂同老婆夫妻檔出活動。黃嘉樂想生兔B,太太會全力配合。因為希望有足夠時間生B兼收身。又話希望結婚5周年先到土耳其補拍婚照。黄嘉乐


Leave a Reply

Your email address will not be published.