劉心悠2250萬新樓落地玻璃窗採光十足 戶外花園私隱度高

劉心悠2250萬新樓落地玻璃窗採光十足 戶外花園私隱度高藝人劉心悠日前出活動表示早前「一炮過」豪擲2,250萬買西貢清水灣道澳貝村一幢村屋,建築面積2,100平方呎,屬四房套戶連三廳間隔。藝人劉心悠豪擲2,250萬買西貢清水灣道澳貝村一幢村屋!劉心悠建築面積2,100平方呎,屬四房套戶連三廳間隔。她坦言:「我一次過俾錢嘅,因為賣咗外國一啲物業。嚟香港17年,呢件事我諗咗好耐,趁依家樓市跌,又咁啱搵到間dream house,前面有小花園,實用性好高,不過暫時未收樓,又未開始裝修,所以未知應該自住定放租。(諗住用幾錢裝修)未有概念,不過成間屋裝修都已經好好,係需要執吓啫,我最想將個廚房裝修得靚啲。」戶外花園私隱度高。新樓落地玻璃窗採光十足。而最近有地產公司代理在社交網分享單位照片可見落地玻璃窗,全屋採光度十足,另設戶外花園,環境舒適私隱度高!環境舒適!劉心悠最想將個廚房裝修得靚啲。刘心悠




Leave a Reply

Your email address will not be published.